bd.jpg

B.D. FOXMOOR

O B.D.Foxmoor γεννήθηκε το 1967 και ασχολείται με το hip hop από τη νεαρή του ηλικία, από το 1979. Από τότε άρχισε να ψάχνει οτιδήποτε είχε σχέση μ΄αυτό το μουσικό είδος. Οι Active Member, είναι το γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον B.D.Foxmoor τον Ιούνιο του 1992, στη διάρκεια της συναυλίας των Public Enemy.
Στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D.Foxmoor και τη Sadahzinia. 
For more : http://lowbap.com/el/artists/bdfoxmoor

LES.jpg

Λ.Ε.Σ.

Λόγος Έργου Σκιά a.k.a. Ramon κατά κόσμον Σωτήρης Μυτακίδης.
Γεννημένος στις 5 Φλεβάρη 1992. Ασχολείται με την ηχοληψία και το sound design.
Το όνομα της εκπομπής είναι CO.RE που σημαίνει τόσο πυρήνας όσο και η συντομογραφία των λέξεων Conscious Relevance. Αντικείμενο της θα είναι ως επί το πλείστον η μουσική περίοδος των 90s όσον αφορά τις Hip Hop επιλογές.
Αφιερώματα , ειδικές αναφορές και κάποια freestyle στο πρόγραμμα.

RAZO - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Είμαστε ο Razo και ο Διονύσης Φαρμάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το δημιουργικό κομμάτι της μουσικής. Ο Razo με αφετηρία τις γνώσεις κλασσικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής, έχει ασχοληθεί με την metal και τη low bap σκηνή, έχοντας στα μπαγκάζια του δύο metal άλμπουμ και ένα προσωπικό EP από τη συνεργασία του με τους  Active Member. Ο Διονύσης έχει σπουδάσει Τεχνολογία Ήχου και Μουσικών Οργάνων, αυτοδίδακτος μουσικός και έχει στο ιστορικό του 3 προσωπικά άλμπουμ, 1 single και συμμετοχές σε δίσκους φίλων. Οι 2 τους συμπράττουν στο ακουστικό σετ των Active Member από τον Οχτώβρη του '18. Ο Διονύσης έχει δημιουργήσει ένα ημι-επαγγελματικό στούντιο στο προσωπικό του χώρο, την επονομαζόμενη “Καβάτζα” απ’ όπου και εκπέμπουμε μουσικές διαφόρων ειδών, αφιερώματα  μέχρι και live sessions

ΤOGE

Ιδρυτής της “Athens Parkour Academy” και εμπνευστής του New World Training Ground, του πρώτου χώρου εξάσκησης Parkour στην Ελλάδα. Μετρά 20 χρόνια στον χώρο του αθλητισμού, όντας  επίσης πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και αλεξιπτωτισμού. Ακολουθεί το Low Bap από όταν πρωτοάκουσε

το ''Ακου Μάνα'' στην τότε νεανική εκπομπή ''Κομφούζιο'' το 1995.

ΠΑΝΟΣ ΠΕΝΤΑΡΙΤΣΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μια θεματική εκπομπή για τον Κοινοτισμό,

την αποανάπτυξη, την περμακουλτούρα,

την τοπικοποίηση και φυσικά την αυτάρκεια

...σε νησιώτικους ρυθμούς παλιού reggae!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Απο το '92 έως σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια ...προσωπικής έρευνας, δίψας και αγάπης για τo Hip Hop. Το απόσταγμα της γνώσης και εμπειρίας μου λοιπόν θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω μέσω της εκπομπής αυτής.

Καλό μας ταξίδι.

ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ

Ο ONEIΡΕΥΤΗΣ (Τσανάκας Χρήστος),

είναι 36 ετών, κατάγεται από την Καρδίτσα και τα τελευταία 20 χρόνια με μόνιμη έδρα του πια τη Θεσσαλονίκη ασχολείται με την παραγωγή, τους στίχους και το τραγούδι low bap κομματιών. Συμμετέχει σε πολλά live και γενικότερα στη μουσική κίνηση της Freestyle Productions σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α.
Τα πρώτα demos του (σε κασέτες) σκαρώθηκαν κάπου εκεί στο 1999 και απ΄το 2000 συμμετείχε στο low bap project "Pandomima" όπου αργότερα πήρε τη μορφή σχήματος (για περίπου 3 χρόνια). Το 2008 κυκλοφορεί ένα προσωπικό 'λευκό' 7ιντσο βινύλιο με 2 tracks. To 2012 γίνεται μέλος των GROUND ZERO. Για περίπου 3 χρόνια διατηρούσε την εκπομπή “Προβοκάτσια” στον low bap ραδιοφωνικό σταθμό Blasphemy webradio.
Μετρά πολλές συνεργασίες με low bap σχήματα, mixtapes, 3 βινύλια καθώς επίσης

έχει επιμεληθεί τη μουσική για 2 film μικρού μήκους.

© 2019 by